Osterferien 2017

Hallo Liebe Mitglieder und Freunde des SV Regenbogen e.V.,

Die Osterferien stehen vor der Tür, Zeit um neue Energien zu tanken.

Donnerstag, der 30.03.2017 ist das letzte Training vor den Ferien, bevor es dann gestärkt am 20.04 wieder losgeht.

Wir, der SV Regenbogen e.V., wünschen allen Mitgliedern ein erholsames Osterfest und den Kindern vor allem volle Körbe.

Wisst ihr schon, was ihr in den Osterferien gern machen wollt? Also haut in die Tasten, schreibt uns eure Meinung und vielleicht kommentieren wir euren Kommentar.

Dear Members and Friends of SV Regenbogen e.V.,

The Easter Holidays are finally at our doors, time to recharge.

Thursday, 30th March 2017, would be our last training day before the school holidays start. Training will resume on the 20th of April at usual time and place.

SV Regenbogen e.V. is wishing you and your family a very Happy Easter that is filled with plenty of love and happiness.

Do you have any ideas as to what we can do during the holidays? Feel free to write your ideas in the comments section and we’ll get back to you on that.